Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 11 mei 2008

Kraambezoek

Het kraambezoek begint nu goed op gang te komen. Afgelopen donderdag waren er enkele leden van Crescendo op bezoek. Dat is het koor uit Doenrade waar mama zingt. Zaterdag kwamen Jeanine met Rosalie en Alexander en ook nog Peter, Miranda, Bas en Anne langs. Allemaal hebben ze Lina bewonderd, cadeautjes gegeven, vastgehouden, geknuffeld en de fles gegeven. Zo maakt Lina kennis met de wereld om haar heen en alle familie en vrienden van papa en mama. Vandaag werd er thuis gebarbecuet. Opa en oma Geleen, Tiny, Peter, Erica en Katja kwamen daarvoor de berg op naar Sweikhuizen. Papa had voor Jules en Katja het opblaasbadje opgezet waar ze lekker in gespetterd hebben. Iedereen heeft lekker gesmuld. Voor Jules, Katja en ook Lina was het wel een vermoeiende middag!
Lina is trouwens afgelopen vrijdag nog op controle geweest in het ziekenhuis. Alles gaat prima en Lina weegt inmiddels 3450 gram! Dat is evenveel als Jules toen hij geboren werd. En Lina is flink gegroeid. Kijk maar eens op de foto met de gestreepte knuffel. Op 17 februari paste deze knuffel nog helemaal over haar heen en nu is hij al een flink stuk te klein!


















1 opmerking:

Sandy Kock-Coumans zei

Wauwie, Lina wat een hoop mensen komen jou toch steeds bewonderen, leuk is dat he al die aandacht.
En wat ben je al flink gegroeid, kun je idd mooi zien aan de foto met knuffel, zo'n vergelijk foto met knuffel heb ik ook!

Liefs Sandy en Lynn