Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 26 oktober 2008

Guus

Vandaag zijn we naar de zeswekendienst van ome Guus geweest. Eerst hebben we de mis bijgewoond. Jules vond het heel interessant en was vooral benieuwd waar al die rook vandaan kwam. Lina vond het best en bleef heel lief in de maxicosi liggen. Daarna gingen we naar het café aan de overkant en werd er koffie gedronken en vlaai gegeten. De hele familie wilde Lina natuurlijk bewonderen want sommigen hadden haar al lang (of nog nooit) gezien. Jules liet zich de vlaai lekker smaken en mocht de schone zakdoek van opa als slabber gebruiken. Lina kreeg een fruithapje van tante Tiny.















Mama vond het ook wel leuk om Lina een slabbertje op het hoofd te zetten in plaats van om de nek te hangen. Jules dacht toen dat Lina kabouter Plop was (maar hij noemde haar kabouter Plopje).


Jules kan, met een beetje hulp van papa, al hele hoge duplotorens bouwen. Hij is ook al de eerste speelgoedcatalogus voor Sinterklaas aan het bestuderen, al heeft hij nog niet in de gaten dat dit feest eraan komt.



We zijn ook nog eens op controle geweest. Eerst Lina bij het consultatiebureau en daarna nog eens in het ziekenhuis. Lina weegt 6690 gram en is 63 cm lang. Ze groeit daarmee wat sneller als gemiddeld. Ook voor de rest was alles ok. Mama is ook nog met Lina op de afdeling neonatologie geweest. Sommige verplegers herkenden Lina nog en ze vonden het heel leuk dat ze nog eens langs kwam. Ook is Lina nog even op bezoek gegaan op het werk van mama bij Vodafone. Dat was ook heel leuk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Jules en Lina,
Wat leuk, dat jij er nu ook echt bij staat, Jules! en meteen al zo mooi. Die kerk was ook wel erg spannend, vooral met de luchtbelletjes in de glaasjes...
Bij kabouter Plopje zie je al echte dikke wangetjes, laot mer geweare...
Oma Lies.

Anoniem zei

Wauw, Lina wat groei je goed zeg! En je bent al een echte dame, wat leuk zeg die foto's!
Lynn die krijgt er in maart een broertje of zusje bij!

Liefs Sandy