Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

dinsdag 29 april 2008

Drie pakken suiker!

Gisteravond kwam een delegatie van de jeugdopleiding/fanfare op kraamvisite. Lina werd overladen met cadeautjes, van luiertaart en kleertjes tot slabbertje en zandbak-equipment!


Vandaag was het tijd voor de tweede ronde inentingen. Gelukkig pas laat in de middag, zodat Lina zorgeloos van haar dag kon genieten. Op het consultatiebureau werd ze gewogen en gemeten. Op dit moment weeg Lina maar liefst 3080 gram en is ze 47 cm lang!! Drie pakken suiker! "Wat een kleintje, zeker pas een paar weken oud, hè?" krijgen we vaak te horen. Maar inmiddels is ze 15 weken oud. Qua ontwikkeling (met de ogen voorwerp volgen, hoofd optillen e.d.) is ze ca. 4 weken oud, dit past precies bij haar gecorrigeerde leeftijd, dus als ze op de uitgetelde datum zou zijn geboren. Lina kreeg twee prikken die gemeen pijn deden, want ze zette een enorme keel op. Mama kon bij het zien van dit leed ook haar tranen niet bedwingen, dus we gingen beiden met vochtige oogjes weer huiswaarts. Daar wachtte een aangename verrassing: een grote envelop uit Australië met mooie kleertjes. Die hebben we even quasi gepast en dat maakte gelukkig veel goed! Bedankt tante Anja!



2 opmerkingen:

Tante Lies zei

Och arme ziel, moest je nou alweer prikjes krijgen. "Is goed voor je,"zeggen ze dan.
Dan maakt zo'n Australisch pakketje toch een hoop goed.
Kun je eens zien, hoe beroemd je al bent: in Australie houden ze je weblog bij.
Zal ik je eens wat vertellen? In augustus komt de Australische tante op vakantie, zorg maar, dat je dan alweer wat pakken suiker erbij hebt.
Goed zo, gewoon rustig doorgaan.
Oma Lies.

Sandy Kock-Coumans zei

Hee Lina, wauwie wat goed, 3 kilo grens bereikt! Het blijven mijlpalen zeker voor zo'n kleine wonders!
Wat ben je verwend met mooie kleertjes!
Geweldig! Geniet van al het moois...

Liefs Sandy