Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

donderdag 3 april 2008

Thuis

Vandaag was het dan zo ver: Lina mocht naar huis! Vanmorgen waren papa, mama en Jules al vroeg op om de laatste voorbereidingen te treffen. Het wiegje werd op de goede plek gezet en opgemaakt en de box werd in elkaar gezet. Beide meubelstukken werden natuurlijk door Jules getest. Toen opa en oma Geleen waren gearriveerd om op Jules te passen, gingen papa en mama naar het ziekenhuis voor de grote verhuizing. Er werd een uitgebreid ontslaggesprek gehouden, Lina werd nog een keer gevoed en verschoond en daarna werd er uitgebreid afscheid genomen van de verplegers. Het was weer even wennen hoe een maxi cosi in de auto moest worden bevestigd, maar Lina werd veilig en wel naar Sweikhuizen vervoerd. Daar stonden opa en oma en oma Puth ongeduldig te wachten om Lina thuis te kunnen verwelkomen. Lina voelde zich al gauw thuis en sliep lekker in de reiswieg. Toen Jules uit bed was, kwam hij erg geïnteresseerd een kijkje nemen en een kusje geven. Voor papa en mama was het nog even wennen, maar alles ging prima. We gaan nu met z'n viertjes een paar daagjes lekker genieten.







9 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Lina, wat fijn dat je nu eindelijk thuis bent, samen met papa, mama en Jules! Geniet lekker met zijn viertjes maar het zal ook wel eventjes wennen zijn.
Veel liefs,
Chantal, Theo en Tessa

Sandy Kock-Coumans zei

Wauw wat een geweldig mooie foto's van Lina die thuis is! Super!
Geniet ervan met jullie vieren!

Liefs van Sandy

Miranda zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Miranda zei

Lieve Ariane, Peter, Jules en Lina,

Jippie het gezinnetje is compleet op de bergstraat. En nu volop genieten samen. Enne Jules, heb jij zo mooi versiert thuis voor Lina?

Liefs Miranda, Peter, Bas en Anne

katja zei

JIPPIEIEIEIEIEIEIEIEIEEIEI!!!!
Nou, ga de boel maar eens fijn verkennen thuis, tegen de tijd dat je alle hoekjes en gaatjes kent, dan kom ik voor een rondleiding van mijn kleine nichtje....
hele hele dikke knuffel van je grote nicht

katherina zei

beste Familie otermans,

Ik wens de familie de best. Ik ben blij dat lina lekker thuis is.

Groetjes,
Katherina (crescendo)

Anoniem zei

Hoi familie Otermans!
Wat een enorm goed nieuws dat jullie compleet en wel thuis zijn. Heel erg blij dat jullie deze spannende periode af kunnen sluiten met een mooie thuiskomst.

Geniet er lekker van en we komen nu binnenkort toch echt eens lang hoor :-)

Peter en Ariane, Lina verwacht nu natuurlijk wel dat jullie ook haar blog blijven bijhouden tot Lina straks weer het huis uit gaat om te studeren... :-)

Anoniem zei

Uhmmm.. onze namen vergeten...

Groetjes van Luc en Ilona

Anoniem zei

Jongens, wat een GELUK : zo samen met zijn viertjes thuis !!!!
Nu kan het alleen nog maar verder vooruit gaan.
Lina, Jules, Ariane en Peter :
zet 'm op en geniet ervan!!!

Joep, Bas, Anoek, Rene en Anita