Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 30 november 2008

Sinterklaas en zo

Jules en Lina hadden een bijzonder druk weekend. Nadat ze op vrijdag al bij Oma Puth waren gaan logeren, kwam op zaterdag Sinterklaas aan in Sweikhuizen. Toen we aankwamen op het Odiliaplein was de Sint in geen velden of wegen te bekennen. We zijn toen een zoektocht door het dorp begonnen en vonden de Goedheiligman uiteindelijk op zijn logeeradres alwaar hij zich grondig had verslapen. Na hem wakker te hebben gezongen met enkele Sinterklaasliedjes ging de optocht naar het Raevenhuis.
Eerst even een mijter knutselen voor het bezoek van de Sint.

Daar kregen de kinderen een hand van de Sint, snoep van de Pieten en cadeautjes.


In de middag gingen Lina en Jules naar grote neef Ruben in Schinnen die vandaag 15 jaar was geworden. Natuurlijk moest Lina bij de jarige job op schoot die dit nog altijd heel leuk vindt.


Op zondag was er weer een jarige. Ditmaal was het Chantal, de nicht van mama die maar liefst 40 was geworden. Voor deze verjaardag gingen we helemaal naar Culemborg, samen met Tiny in de auto. Er waren veel kinderen op de verjaardag en gelukkig ook veel te spelen en ook wat te snoepen. We kwamen zelfs nog een paar verdwaalde pieten tegen, die vind je ook overal!

Het duurde even voordat Jules deze chocoladefondue had ontdekt, maar toen hij eenmaal in de gaten had hoe dit werkte was hij er niet meer weg te slaan.

Nichtje Katja en Erica waren er ook!

Lina vond de aandacht van de Pieten reuze interessant

Aan het einde van zo'n zwaar weekend slaap je het beste bij mama in de draagzak.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu ben ik toch zóó benieuwd, wat er in dat grote pak zit, dat Lina en Mama daar vasthebben???
En wáár zijn alle andere kindertjes van Sweikhuizen? Ik zie alleen de "verslaggeefster"met haar dochtertje en de familie Otermans.... Zo zielig voor de Sint?

Anoniem zei

Oma vergat te ondertekenen, het was dus een reactie van Opa en Oma in Gelean

Tessa, Yara en Nolan zei

Lieve Lina en Jules,
Daar was niets van te merken dat jullie al zo'n druk weekend achter de rug hadden voor jullie in Culemborg arriveerden! Jullie waren hartstikke lief en gezellig op mijn feestje en ik ben érg blij dat jullie er bij waren!
Veel liefs, van jullie 40-jarige achternicht