Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

maandag 3 maart 2008

Controle

Vandaag moest mama op controle in het ziekenhuis. Dat kon prima gecombineerd worden met een bezoek aan Lina, voor de verandering eens overdag. Om één uur lagen de dames dan ook al heerlijk te kangoeroeën. Lina heeft, sinds we gisteren bij haar waren, geen brady's meer gehad en dat zonder ademondersteuning! Het lijkt net alsof ze opeens doorheeft hoe het ademen in z'n werk gaat. Ze zag er ook heel ontspannen uit en had veel minder last van slijm (hoewel er 's middags toch nog een aardige hoeveelheid uitgezogen werd). Toen mama na de controle bij de gynaecoloog nog even bij Lina ging kijken, stond er een hele kluit doktoren bij haar couveuse. Het bleken artsen in opleiding te zijn die door een neonatoloog uitleg kregen over hoe de diverse patiëntjes zich ontwikkelen en welke stappen er worden ondernomen. Mama was natuurlijk erg trots dat haar dochter het zo goed deed! Er is nog een foto van de longetjes gemaakt, waarvan morgen de uitslag. Ook houdt Lina nog vocht vast en kan het zijn dat ze daar medicatie voor krijgt ('plaspillen'), dat zal de ademhaling ten goede komen. Het kan dus zijn dat ze dan weer een beetje lichter is. Maar vandaag was haar gewicht 1610 gram!!

3 opmerkingen:

Sandy Kock-Coumans zei

Hee Lina, Wauwie wat doe je het toch goed, volhouden he dat zelfstandig ademenen zonder brady's! Super!!! Liefs van Lynn en Sandy

Anoniem zei

Wat is Lina een knappe meid!

Miranda zei

Op zo'n dochter mag je inderdaad bere trots zijn. Wat een mooie foto van jullie dochter en zusje. Groei maar flink door lieve Lina, zodat we je snel kunnen komen bewonderen thuis in je eigen bedje. Op naar de 2 kilo.

Veel liefs Miranda, Peter, Bas en Anne