Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 16 maart 2008

Verjaardag

Het personeel van De Toverbal had op de verjaardag van mama een verrassing in petto. Toen ze vanmorgen op de afdeling arriveerde lag Lina niet meer in de couveuse maar in een gewoon bedje. Dat wil zeggen, een warmtebedje waarin nog steeds enigszins de temperatuur geregeld kan worden. Lina kan deze overstap maken omdat ze steeds beter haar temperatuur vasthoudt. Voor mama een mooi verjaardagscadeautje. Het personeel had ook een mooie kaart gemaakt met daarop een voetafdrukje van Lina. En dan mocht mama Lina ook nog voor het eerst in bad doen, het kon niet op vandaag. Mama had trouwens afgesproken met haar peettante Jeanny die Lina voor het eerst kon zien. Papa ging 's avonds ook nog even op bezoek en gaf Lina op schoot een flesje. Dat ging er prima in en daarna viel ze lekker bij papa in slaap. Het gaat snel nu want Lina weegt inmiddels 1805 gram.





2 opmerkingen:

Sandy Kock-Coumans zei

Ariane,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En gefeliciteerd met de vorderingen van Lina, heerlijk te lezen dat het zo goed gaat, voor jullie het weten is ze thuis!

Liefs van Sandy

katja zei

Hallo lief nichtje, ik ben onder de indruk....drinken, zwemmen met mama en dan dat gele voetje wat helemaal andersom zit, of is dat een truuk van jou? Ook knap!
Dat bolle buikje ziet er ook goed uit, je lijkt écht niet meer op die eerste foto bovenaan. Lekker wat 'pakkes' creeren, mmmm ik droom er al van om je dan eens een vette knuffel te geven...
Tot die tijd speel ik lekker wat met je broer, je boft maar met zo'n super voorbeeld, dat wordt een dikke lol straks met z'n allen, zet deze lijn maar lekker zo door!