Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

woensdag 12 maart 2008

Grote reis

Vanmorgen waren we om half tien in het AZM om vandaaruit per ambulance naar het ziekenhuis van Sittard te reizen. Dat wil zeggen dat Lina en papa met de ziekenauto mee mochten en mama met de eigen auto erachter aan zou rijden. Mama nam Lina nog een laatste keer in het AZM op schoot en na veel handen schudden en lieve afscheidswoorden was de periode in het ziekenhuis van Maastricht definitief verleden tijd. Blij maar ook een beetje zenuwachtig van wat er ging komen gingen we op weg naar Sittard. Voor de ambulanceverplegers een routineklus, voor papa zijn eerste rit in een ziekenauto (ook voor Lina trouwens). Gelukkig niet zelf als lijdend voorwerp. In Sittard werden we op "De Toverbal" door verpleger Wiel ontvangen. Die kenden we nog van de twee dagen dat Jules hier verbleef vlak na zijn geboorte. Hij kende ons ook nog. Er volgde een uitgebreid gesprek waarin de details van Lina werden besproken en ook werd uitgelegd wat de routines in Sittard waren wat betreft verzorging, bezoek en dergelijke. Je zag aan Lina dat ze even moest wennen (zichtbaar op de monitor) en ook papa en mama moesten even wennen aan de veel kleinere afdeling en rust die er heerste. Er liggen maar 4 kinderen op de kamer die ook nog allemaal uit het AZM komen, niet helemaal onbekenden dus. Aan het eind van de middag was iedereen wel gewend aan de nieuwe omgeving en nieuwe mensen. Lina lag rustig te slapen en papa en mama waren gerustgesteld. We zijn klaar voor de laatste ziekenhuisweken.

De laatste keer op schoot voor de grote reis

Mama legt Lina in de reiscouveuse

Rare plaats voor een familiefoto

Aankomst in SittardFamiliefoto in Sittard

Lekker slapen op mijn nieuwe plekje

4 opmerkingen:

Sandy Kock-Coumans zei

Hee hallo,

Een hele onderneming zo te lezen en te zien.
Gelukkig ging Lina goed slapen en zijn jullie allemaal weer tot rust gekomen.
Sterkte met de laatste ziekenhuis weken!

Liefs Sandy

katja zei

hej lief nichtje!!
Wauw, wat stoer in de ziekenwagen! Je ziet er wel met sprongen steeds steviger en sterker uit, met échte kleren aan. Leuk! Die toverbal is prima hoor, zowel je broer als ik zijn er prima verzorgd, is 'normaal' tussenstation in de familie.
Het was vanavond heel gezellig, samen met je broertje, je papa en je mama, maar we kunnen allemaal niet wachten totdat jij óók mee liedjes komt zingen...
Pffffff, moeilijk hoor, geduld hebben....
Dikke kusjes

Anoniem zei

Ariane wat fijn dat het zo goed gaat met Lina en dat ze nu een grote stap dichter bij huis is. Het zal nu niet lang meer duren eer jullie echt kunnen gaan genieten.
Liefs Jos v.B.

Anoniem zei

Lieve Ariane,lina,papa en uiteraard jules.

Wat fijn om dit alles zo te lezen en te kijken.Gelukkig gaat alles vooruit. Ik hoop gauw dat jullie als een echt gezinnetje samen thuis kunnen wonen. En jullie leven in een veel rustiger vaarwater terecht komt maar ook blijft. Met veel geluk, liefde en goede gezondheid voor iedereen.

Liefs je oud collega Jacqueline J/S