Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zaterdag 16 februari 2008

Buurman

Van de week hoorden we het nieuws dat Marie-Louise en Emiel (medemuzikanten bij de fanfare in Puth) een zoon hadden gekregen die Luc heet. Marie-Louise en mama waren bijna precies tegelijk uitgeteld en dus is Luc ook wat te vroeg geboren (ongeveer 7 weken). Tot onze grote verrassing bleek dat Luc vandaag op de afdeling bij Lina erbij is gekomen. Hij is verhuisd van het ziekenhuis van Heerlen naar het AZM. We hebben de kersverse papa en mama even opgezocht op de kraamafdeling en papa is ook nog even bij Luc gaan kijken. Hij zag er prachtig uit. Samen met Jules zijn we uiteraard ook bij Lina geweest en ze is bij mama op schoot geweest. Alles is ok en Lina weegt inmiddels 1010 gram.

Op dit bord staan alle namen van de kinderen op neonatologie. Luc ligt op nummer 6(high care) en Lina op 14 (intensive care).



4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een lieve foto van Jules,die zijn kleine zusje nu eens echt bij Mama ziet.
En dat verhaal van Luc.. Gisteren vertelden jullie nog van de te vroege geboorte van deze Puthenaar en nu zien jullie hem al in het AZM.
Echt een leeftijdgenoot van Lina dus.
Oma Lies, trots op ruim 1 kilo!!!

Sandy Kock-Coumans zei

Hee Ariane en Peter, wat een leuke foto's met Jules bij zijn zusje!
Jeetje wat schrikken dat jullie vrienden ook een babytje te vroeg kregen weliswaar minder te vroeg als jullie, maar toch ook schrikken...

Liefs Sandy

Anoniem zei

uobjjwbHoi Ariane en Peter, Leuk jullie even gezien te hebben gisteren. Zal wel vaker voorkomen nu onze kinderen kamergenoot zijn. Luc weegt 2 pakken suiker en het gaat goed met hem. Hij zuigt al goed op het mini-fop-speentje, maar ik neem het hem telkens af. Straks gaat hij nog saxofoon spelen.....

Groetjes, Emiel (papa van Luc in bedje 6)

Miranda zei

Hoi Ariane en Peter,

Al meer dan een kilo, dat gaat super met die meid. Fijn dat Jules nu heel dicht bij zijn zusje kan als ze bij mama op de schoot ligt.
We hadden al van de geboorte van Luc gehoort. Fijn om via deze weg te horen dat het goed met hem gaat.

Groetjes Peter, Miranda, Bas en Anne