Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 3 februari 2008

Vrij ademen

Toen we vandaag bij Lina arriveerden lag ze rustig te slapen. Om een uur of acht begon papa met de verzorging en toen werd Lina langzaam wakker. Ze was erg actief en hield haar ogen de hele tijd open. Bij het buidelen mocht Lina het kapje dat voor de infant flow zorgt af. Ze lag voor het eerst zonder ondersteuning bij mama. Dat ging prima. Papa moest goed op de zuurstofmetingen letten en af en toe een slangetje met zuurstof voor Lina's neus houden om een beetje te helpen. Na een tijdje bij mama was dit bijna niet meer nodig. Lina begon zelfs al een klein beetje te zoeken naar mama's borst en zuigbewegingen te maken. Mooi was ook dat we nu heel goed het hoofdje konden zien met de volle bos haartjes. Hopelijk volgen er spoedig meer van dit soort ervaringen.




Na het kangoeroeën kan het neuskapje tot aan de volgende verzorging afblijven. Het zuurstofgehalte in de couveuse wordt wel wat verhoogd.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jules en Oma hebben vandaag samen gekeken naar Lina, meteen toen we opgestaan waren. Wat een lief zusje en een echt kopje met haren.
Alweer een stapje vooruit.
Oma Lies.

Sandy Kock-Coumans zei

Hee Peter, Ariane en Jules,

Wat een mooie vorderingen van jullie mooie dochter en zusje! En wat heeft ze veel haartjes, net zo'n bos als Lynn destijds! Wat een mooie geniet momenten hebben jullie weer gehad zeg! Heerlijk!

Liefs van ons 3

katja zei

Jippie!! Het neusje én de haartjes gezien!! Daar waren we ons al op aan het verheugen... Je bent klein maar sterk en errrug mooi, lieve Lina, ik kijk nu uit naar de eerste keer dat ik die lieve haartjes voorzichtig mag aaien...
Heel veel zachte knuffeltjes van je nichtje Katja (ook veel groetjes van mijn papa en mama)

Miranda zei

Een super mooie foto van een wakkere Lina. Je vergeet bijna dat ze wel nog klein is. Maar dat zal snel gaan veranderen!
Dikke knuffel Miranda, Peter, Bas en Anne