Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

maandag 25 februari 2008

Geslaagd

Toen we vandaag bij het kastje van Lina kwamen, lag er een heus diploma klaar voor Lina. Ze was geslaagd voor de Algo gehoortest. Bij deze test krijgt Lina toontjes in het oor te horen. Deze tonen veroorzaken stroompjes van het oor naar de hersenen die gemeten kunnen worden via elektroden op de huid van de schedel. Lina is dus geslaagd voor deze test hetgeen betekent dat haar gehoor in aanleg goed is. Het is trouwens niet Lina's eerste diploma want voor het bereiken van de magische grens van 1 kilo heeft ze ook nog een getuigschrift tegoed. Overigens woog Lina vandaag al 1300 gram. Het kangoeroeën gebeurde vandaag met een neusbrilletje waardoor een kleine hoeveelheid zuurstof in de neus werd geleid. Na enige afstemming in de hoeveelheid zorgde dat voor een mooie constante saturatie en wat meer rust bij papa en mama.


Het neusbrilletje hangt een beetje schuin tussen neus en oog


Een diploma inclusief attributen. De roze schelpjes werden over het oor geplaatst met daar doorheen kleine kabeltjes. Rechts zitten de plakkers die op het hoofdje geplaatst werden.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat, Lina...
Tjonge, zo klein en al twee diploma's.
Als dat zo doorgaat krijgt ze nog de meeste diploma's van de hele familie.
Opa zegt, dat dit meer waard is dan zijn EHBO-diploma, want dat is al verlopen.
Opa Piet en Oma Lies- in volle vertrouwen op verder goed verloop.

Anoniem zei

Dit diploma kan Jules ook waarderen: een olifant.

Sandy Kock-Coumans zei

Hee Lina, wat een leuk Algo diploma, ze doen zich toch veel moeite he? Erg leuk! En fijn dat de uitkomst van de test goed was!

Liefs van Sandy

Miranda zei

Lieve Lina,

Een heus diploma. Wat zullen papa, mama en Jules trots op je zijn. Het gaat hard met dat groeien van jouw. Op naar de 1500 gram.

Liefs Miranda

Anoniem zei

Wauw Ariane en familie,

Wat gaat het goed met Lina, super, harstikke sjiek!
Ik ben een collega van Ariane, en vind het geweldig om af en toe eens op de site te kijken!
Mijn zoontje heeft vorig jaar ook op afdeling D2 gelegen, en ik weet dat Lina daar in super goede handen is. Veel succes!

Groetjes,
Iris