Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 24 februari 2008

Druk

Het middagbezoekje op zaterdag met Jules was dit keer erg kort. Door drukte op de afdeling kon de verpleger die Lina verzorgde er even niet bij zijn om uitleg te geven over wat er die dag en afgelopen nacht allemaal gebeurd was. Zelf konden we zien dat Lina even geen ademhalingsbuisje aangesloten had. In het dagboek stond vermeld dat er eerder op de dag een flinke klodder slijm was verwijderd en dat ze nu even op rust mocht komen zonder slangetje in de neus (het uitzuigen van het slijm is inspannend voor haar). Het ging al ruim een uur prima zonder deze ondersteuning. En onze kleine (of beter: steeds flinkere) meid weegt inmiddels 1200 gram.

2 opmerkingen:

Sandy Kock-Coumans zei

Hee wat jammer dat het weer zo druk was op de afdeling. Maar gelukkig maakte jij het goed al 1 uur zonder Cpap, wat goed zeg! En je hebt al een mooi gewicht, wauw zeg!

Liefs van Lynn en Sandy

katja zei

Lieve Lina
Tjee, 1200 gram, bijna het dubbele van je geboortegewicht, wat een super groeispurten! Je moet maar denken; 2 keer zo zwaar is twee keer zoveel rode bloedcellen (effe wennen), twee keer zoveel slijm (maar effe), maar ook twee keer zoveel Lina om mee te knuffelen (en dat zal blíjven groeien!), jaaaaaaaa! Dikke dikke knuffels dus van je nichtje