Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zondag 10 februari 2008

Kolven

Mama kolft iedere twee uur borstvoeding. Dat is een strak schema dat niet altijd even makkelijk is te organiseren. Wat doe je bijvoorbeeld als je op een mooie zondagmiddag samen een stukje wil gaan wandelen? Gelukkig biedt het kolfapparaat dat mama zolang van Erica heeft gekregen uitkomst. Dat werkt namelijk ook op batterijen. Zo trokken we dus vanmiddag naar de buurt van Kelmis om daar een stuk te wandelen. Mama kolfde voordat we gingen wandelen en toen we terugkwamen. 's Avonds werd het voorraadje samen met een reeds ingevroren portie meegenomen naar het ziekenhuis. Tot nu toe lukt het om Lina's totale voeding samen te stellen uit borstvoeding, toegevoegd ijzer en voedingsstoffen (de fortifier). Hopelijk lukt dit zo nog een heel tijdje. Vandaag waren Ans en Anne mee op bezoek. Zij hebben vastgesteld dat het goed blijft gaan met Lina en hebben in de tijd dat Lina verzorgd werd en heeft gekangoeroed het hele ziekenhuis verkend. Anne heeft mooie foto's gemaakt die morgen op de weblog te zien zullen zijn.

3 opmerkingen:

Sandy Kock-Coumans zei

Hee Ariane en Peter,

Jep kolven is niet het leukste wat er is, maar wel o zooo belangrijk! Ik weet goed hoe lastig dit alles te organiseren is, ik kolfde destijds om de 3 uur! Best heftig hoor! Gelukkig hebben jullie lekker kunnen wandelen, want het was prachtig weer en ontspannen op zijn tijd is alleen maar goed.
Ik ben benieuwd naar de mooie foto's! En wat fijn dat Lina het zo goed doet!

Liefs Sandy

Anoniem zei

Hoi Ariane en Peter en Lina,
Overbuuf, Oma Lies, heeft ons deelgenoot gemaakt van deze weblog. Iedere dag kijken we belangstellend en meelevend naar de vorderingen en de ontwikkelingen van jullie spruit!
We vinden het zo klein, zo teer, zo echt. Een wonder.De bewegende beelden doen mij m'n adem inhouden. Ik durf dan bijna niet aan de muis te komen.Prachtig.
Zondag 10-2 hebben we de norbertijnen in de abdij van Tongerlo gevraagd te bidden voor een nog beter ontwikkeling.
Ook daarom, 't kump good.
Trouwens erg goed denk ik dat jullie ook op deze manier ermee bezig zijn, tof.
Beppie en Wiebe

Anoniem zei

Ha Otermansmensen!

Dat heb je leuk neergezet daar Peter,wij hebben "vastgesteld" dat Lina het goed doet.
Voordat iedereen denkt dat wij grote deskundigen zijn,meld ik maar even dat wij grote leken zijn.
Wat we wel,net als iedereen denk ik,zien is,dat Lina er voor een miniatuurmensje heel gezond uitziet.

Het is zoiets als een wonder en wij zijn blij dat we het mee mogen aanschouwen.

We hebben er een prachtig nichtje bijgekregen!

A&A