Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

donderdag 7 februari 2008

VIB

Lina wordt een filmster! Vanmiddag zijn er opnames gemaakt terwijl Lina bij mama lag te kangoeroeën. Een van de verpleegsters is gespecialiseerd in Video Interactie Begeleiding. De opnames worden gemaakt om te kijken of Lina bepaalde reacties vertoont en welke handelingen van mama of papa daar invloed op hebben. Later kijken we de opnames samen terug zodat we bij een volgende kangoeroebeurt hier op kunnen inspelen. Het lijkt of Lina slaapt als ze bij mama ligt maar toch is ze op haar manier heel actief. We hebben vandaag ook het wekelijks gesprek met de dokter gehad. Hij meldde heel tevreden te zijn over de vorderingen van Lina. Het gewicht is gestegen naar 890 gram en Lina vertoont maar weinig onregelmatigheden. Even werd er gedacht aan een infectie (gisteren bij haar bleke kleurtje), maar dat bleek niet zo te zijn. De bloedtransfusie had haar zichtbaar goed gedaan! De echo van haar hoofdje liet geen bijzonderheden zien. Binnenkort wordt er gestart met het toedienen van ijzer om om de bloedaanmaak te verbeteren.




2 opmerkingen:

katja zei

Lieve Lina,
Ben zelf een beetje koortsig, maar wil toch even zeggen dat je er vandaag weer mooi uit ziet! Zoals een filmster....Dat bleke kleurtje zit in de familie hoor; mijn papa moet misschien ook zo'n bloedtransfusie? Vind het super dat je al 890 gram weegt! Pffff, volgens mij kan ik dat niet tillen hoor. Als ik weer beter ben ga ik oefenen...Powergirlknuffies van je nichtje

Sandy Kock-Coumans zei

Hee lieve Lina, leuk zeg zo'n filmster! We zijn benieuwd naar de treugkoppeling hoe je al reageert op papa en mama! En wat goed zeg, op naar de 1 kilo, dat wordt dan weer zo'n echte mijlpaal! Ga zo door, ga zo door!

Liefs van Sandy