Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

zaterdag 26 januari 2008

Broer op bezoek

Jules is vandaag voor het eerst bij zijn zusje op bezoek geweest. In de auto naar Maastricht had hij het al de hele tijd over baby Lina. De eerste minuten op de afdeling en bij het bedje van Lina was hij wel onder de indruk, zeker toen hij een spuitje van een zuster kreeg. Maar al gauw was hij aan de omgeving gewend en wilde hij het liefst "wanjele". Papa is daarom met hem naar de speelkamer van de afdeling gegaan en Ariane bleef even bij Lina. Toen mama ging kolven, hebben papa en Jules het ziekenhuis verkend. Eerst zijn ze in het restaurant wat gaan drinken en daarna hebben ze de stille gangen van het AZM doorkruist. Op het poliplein vonden ze een glijbaan die Jules wel kon bevallen en die hij in hoog tempo een keer of tien heeft uitgeprobeerd. In de gangen terug naar de afdeling vond Jules wat eenzame balonnen die waren weggewaaid en dat was ook erg interessant. Toen mama uitgekolfd was, zijn we samen nog even bij Lina gaan kijken. Ze lag lekker rustig te slapen. De infectie heeft niet doorgezet, de voeding kan van 5 naar 6 cc worden opgeschroefd en Lina is inmiddels aangekomen tot 739 gram. Voor Jules tot over een weekje en voor papa en mama tot morgen. Slaap lekker, Lina!






Jacqueline en John waren ook op de afdeling op bezoek bij Casper. Hij is al 36 weken en het gaat prima met hem. Casper kan al in een gewoon bedje liggen en moet nu gaan leren drinken.


Een lekkere beker appelsap in het restaurant


De glijbaan was favoriet

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lief he? Jules ziet het nog niet, maar jullie laten hem wel met beetjes kennismaken met zijn nieuwe zusje.
We leven elke dag mee,
Opa en oma in Geleen.

Sandy Kock-Coumans zei

Hee lieve Casper, bijzonder he zo'n eerste kennismaking met je nieuwe zusje! Straks als ze groot en sterk genoeg is kun je met haar spelen!

Voor de ouders van Lina,

Wat fijn dat de infectie niet heeft doorgezet en dat Lina goed bijkomt! Alleen maar positief!

Liefs van Sandy

Miranda zei

Geweldig Jules dat je je kleine zusje hebt gezien!!!
Kan me wel voorstellen dat het veel indrukken voor je waren, maar gelukkig dat de roetjsbaan er was.
Lina gaat weer kleine stapjes vooruit en dat is geweldig nieuws.

Liefs Miranda, Peter, Bas en Anne

Anoniem zei

Blij voor jullie dat 't zo goed gaat! Mooi dat jullie ons laten meekijken en meegenieten van de vertederende foto's van jullie dochter!

Hubertine

Anoniem zei

Sorry, lief broertje van Lina...je heet Jules en schrijf ik Casper! Niet zo slim he!!!!!!

Liefs Sandy