Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

maandag 21 januari 2008

Kangoeroeën

Vandaag is het gelukt om een zogenaamde lange lijn aan te leggen. Deze lijn die via een beentje loopt kan langer blijven zitten. De infusen uit de navel zijn nu verdwenen. Dat vermindert de kans op infecties en is prettiger voor Lina. Een ander groot bijkomend voordeel is dat Lina vanaf nu ook bij mama en papa op de borst kan komen liggen. Dit wordt kangoeroeën genoemd en is erg belangrijk voor de rust van Lina en het kennis maken met mama en papa. Mama mocht vandaag als eerste. Ze kon Lina zelf uit de couveuse pakken. De lijntjes gingen even los (en weer vast) en even later lag de kleine meid lekker dicht bij mama. Zo blijft ze lekker een uurtje liggen. Mama hielp ook weer mee bij de verzorging. De luier werd weer verschoond (met dit keer een "flinke" poep) en er werd ook even getemperatuurd. De borstvoeding van Lina is opgevoerd omdat ze het beter begint te verteren. Alweer goed nieuws! Zo gaat Lina elke dag een klein stapje vooruit.We sluiten de dag af met een mooie foto van Lina veilig bij mama.





5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi P & A!

Wat een goed nieuws allemaal. Wat een kanjer van een meid is Lina!
We leven erg mee, al is het op gepaste virus-afstand.

Ans en Anne

Anoniem zei

Heee...

Wat een geweldig goed nieuws dat je lekker bij mama hebt mogen liggen, wat is dat fijn he! En wat goed dat je al wat meer mag eten! Groei maar goed!

Kus van ons...
Robin, Sandy en Lynn

Anoniem zei

Daar moest ik vanmorgen toch even iets wegslikken: uit de couveuse, bij mama liggen, wat heerlijk, voor mama én voor jou, kleine meid.
We houden van je,
Oma en Opa

Miranda zei

Hallo Lina,Peter,Ariane en Jules

Dat is geweldig nieuws. Fijn Ariane dat je je dochter heerlijk vast kan houden. We leven met jullie mee.

Liefs Miranda,Peter,Bas en Anne

Anoniem zei

Hey kleine kanjer!
Wat leuk om je via deze blog te zien groeien. We zijn heel blij voor jou, je papa, mama en je broertje dat het zo goed gaat en je flink doorgroeit.

Benieuwd of de Schwenskes ook een mini-steekje voor hebben laten maken.. ;-) Hoewel die muts je ook geweldig goed stond!

Liefs,
Luc en Ilona