Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

woensdag 23 januari 2008

Meer melk

De borstvoeding van Lina is opnieuw opgevoerd. Ze krijgt nu elke 2 uur 4 cc. Via een spuitje gaat dat door een sonde meteen haar maag in. Om te zorgen dat Lina genoeg te eten heeft, moet mama driftig kolven. Dat doet ze elke drie uur. De borstvoeding is op dit moment de beste voeding voor Lina omdat deze precies op haar is afgestemd en daarom ook in de loop van tijd van samenstelling verandert om aan Lina's behoeftes te blijven voldoen. Vandaag is opa Piet met mama naar het ziekenhuis geweest en hij heeft gezien hoe Lina weer lekker bij mama mocht liggen.

Mama checkt even of alle plakkertjes nog goed vast zitten

2 opmerkingen:

Sandy Kock-Coumans zei

Lieve Ariane, even een berichtje voor jou, wat ontzettend knap dat ook jij kolft voor je kindje! Ik weet hoe moeilijk dat is...ik heb het zelf ook al die tijd gedaan. En het is idd op dit het allerbeste voor je kindje die moedermelk! Dus ik zou zeggen ga door ga door, zo lang je kunt! Maar pas goed op je zelf! Het is al een drukke en zware periode!
Ik vind het super goed van je!

En wat lag jullie prinsesje er weer lekker bij! Genieten!

Knuffel van Sandy

pim zei

Hallo Peter en Ariane,

Wat leuk, een meisje erbij met een bijzondere naam. Een wondertje op zich, zelfs met grote voeten al heel fotogeniek. Wat zullen jullie het druk hebben, vermoeid zijn. Maar wat krijg je daar iets moois voor terug. Lina ziet er heel sterk uit.

Groetjes Pim