Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

donderdag 31 januari 2008

Fortifier

De afgekolfde melk wordt vanaf vandaag aangevuld met BMF, (Breast Milk Fotifier). Dit krachtvoer bevat verschillende voedingsstoffen en is erg calorie- en eiwitrijk. Hiervoor moet mama wel 140 cc per dag produceren, iets dat tot nu toe prima lukt. We hebben een afspraak gemaakt voor video-interactiebegeleiding. Er worden dan videobeelden gemaakt als Lina door papa en/of mama verzorgd wordt of als ze bij een van hen ligt. Daarna worden de beelden bekeken en onderzocht wanneer Lina contact zocht en welke handeling van papa of mama daarvoor zorgde. Op die manier kun je het contact zoeken van Lina beïnvloeden. Ze kunnen vanalles daar in het AZM! Met Lina was alles ok vandaag.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Van allerlei kanten krijg ik te horen, hoe geweldig men jullie berichtgeving vindt: een oplossing voor betrokken vrienden, die jullie niet steeds willen lastig vallen met vragen en telefoontjes.Iedereen begrijpt, dat jullie zeer intensief bezig zijn met ziekenhuis, Lina en daarbij ook nog Jules.
Geweldig Peter en Ariane!
Opa en Oma.

Sandy Kock-Coumans zei

Hallo Peter en Ariane,

Die VIB, video inter actie begeleiding is echt helemaal super! Dat hebben wij destijds 2 keer gedaan met Lynn in Veldhoven en dat is zoooo geweldig! Geniet daar maar van! En wat fijn te horen dat het kolven nog steeds zo goed lukt en dat Lina er goed op gaat!

Liefs Sandy

katja zei

Tjonge, wat een super coole dingen heb jij zeg, krachtvoer en privé video. Ik volg het allemaal op de voet, vraag mijn moeder de oren van het hoofd, maar ben elke keer weer super blij van alle positieve berichten! Ga zo door! Mama was al helemaal vertederd van je lieve haartjes, maar is nóg meer weg van je lieve neusje, dus we hopen dat we die snel op de blog kunnen zien...
Veel lieve kusjes van je nichtje Katja