Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

vrijdag 25 januari 2008

Even eruit

Vandaag hebben we twee bezoekjes aan Lina gebracht. 's Middags waren we in het ziekenhuis voor een bliksembezoekje en om even een update te krijgen van Lina's toestand. Gisteren hadden we al een uitgebreid gesprek gehad met de dokter die vertelde dat er indicaties waren dat er een infectie op de loer lag. Lina vertoonde dipjes in haar hartslag en het bloed dat eerder was afgenomen bevatte veel witte bloedlichaampjes. Daarom werd er gestart met antibiotica om een infectie voor te zijn. Vandaag bleek dat de dipjes minder waren en dat de antibiotica goed was aangeslagen, dat was goed om te horen. Tiny was vanmiddag ook mee, maar we hadden even niet meer gedacht aan de bezoektijden. Ze mocht maar heel even kijken. Mede daarom ging ze 's avonds nog een keer mee. Papa bleef bij Jules. Lina werd helemaal verzorgd en mocht weer bij mama op de borst. Morgen zal Jules voor het eerst een kijkje komen nemen bij zijn nieuwe zusje. Hij kan haar naam in ieder geval al zeggen, benieuwd wat hij van haar vindt!

De zuster haalt wat slijm uit Lina's neus


Gezellig bij mama (met een spuitje voeding!)


Schrik niet van alle toeters en bellen, maar zo gaat het als Lina terug verhuist van de borst naar de couveuse.

3 opmerkingen:

anja zei

Hallo Ariane en peter,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lina. Wat een mooie naam en zeker de manier hoe jullie eraan gekomen zijn. Ik vind ook al dat ze lekkere dikke bovenbeentjes heeft (recente foto)Leuk ook dat jullie haar al een beetje Australische kultuur bijbrengen met het kangeroeen. Vertel haar maar dat het vandaag AUstralia day is (26 jan)
Ik zal mezelf wel op de hoogte houden en Lina's webside iedere dag even kontroleren.
Ondertussen heel veel sterkte en tot ziens in Augustus.
Liefs Anja

Sandy Kock-Coumans zei

Lieve Lina en ouders, Gelukkig slaat de antbiotica goed aan..we zullen een kaarsje aansteken dat je snel weer helemaal beter zal zijn.
Spannend vandaag komt je grote broer op bezoek! Hij is nu al heel groot he? Is hij al 2 of moest hij dat nu nog worden?

Lekker hoe je daar bij mama ligt te buidelen! Geniet er samen maar lekker van!

Kus van Lynn en Sandy

Tessa, Yara en Nolan zei

Lieve Lina, dat is wel even schrikken, zo'n infectie die op de loer ligt. Maar wat geweldig dat je je daar ook weer door heen slaat. Het is duidelijk dat je nog heel wat in je mars hebt!
Dikke knuffel,
Chantal ,Theo en Tessa