Jules

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lina

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

vrijdag 18 januari 2008

Mama thuis

Vandaag mocht mama naar huis! Ze was voldoende hersteld van de zwangerschapsvergiftiging en haar bloeddruk was tot normale hoogte teruggezakt. Ze kan ook al weer aardig lopen en was 's morgens al eens naar Lina toe gewandeld. Lina ademt weer zelfstandig. Ook andere functies waren weer goed hetgeen betekent dat onze kleine meid nu weer even alles helemaal zelf doet! Een goed teken. Om 10.30 kwam papa mama ophalen. We hebben alle spulletjes verzameld en zijn toen nog een keertje bij Lina gaan kijken. Een van de verzorgers kennen we, dat is Theo die ook bij The Strings speelt. Hij heeft ons uitgelegd wat er allemaal gebeurd was en hij gaf Lina haar eerste speentje! Er was net iemand bezig een echo van het hoofdje te maken, iets dat regelmatig gebeurt. Je ziet het op de foto's. Om een uur of twaalf verliet mama het ziekenhuis (dat ze trouwens helemaal in de carnavalssfeer hebben versierd), maar vanavond komen we weer terug.

Een beetje gel op het hoofd en dan kan het echo-apparaat erop.

Het is nauwelijks te zien maar Lina heeft hier een speentje in haar mond. Na een tijdje heeft Lina er genoeg van en spuugt ze het uit.

1 opmerking:

Miranda zei

Lieve Lina,

Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat. We hebben je al bewonderd op de foto's en je bent een hele kleine maar mooie meid. Fijn dat we jouw kunnen volgen op deze manier!
Lieve Lina, blijf vechten dan komt alles goed. Een hele dikke knuffel voor jouw, Jules en papa en mama.
Veel liefs,
Miranda, Peter, Bas en Anne